Bilvård

Handtvätt (Standard bil) 195 Kr
In & Utvändig heltvätt (Standard bil) 450 Kr.
Motortvätt 395 Kr
Lackförsegling (Keramisk)  F.r 1 650 kr

Invändig rekond  1 250 Kr
Hel rekond (in & ut) F.r 1 850 Kr
Solfilm. Kontakta för pris.
Polering av strålkastare 250 Kr/st

Steg 1 BAS Polering: Handtvätt, Polering bas, ca 70 % av alla repor försvinner, lackförseglas, glansen framhävs och bilen får ett fräscht utseende + motortvätt. Rekommenderas till bilar med lägre värde.

Steg 2 Extra Polering: Ca 90% av alla repor försvinner, lackförseglas, glansen framhävs och bilen får ett fräscht utseende +motortvätt. Rekommenderas till bilar med ett mellanvärde ca 80-120 tkr.

Steg 3 Deluxe Polering: våtslipning, 100% av alla polerbara repor försvinner genom våtslipning av lack och sedan en ordentlig och tidkrävande polering + motortvätt. Denna behandling får bilen i visuellt nyskick.

Steg 4 Deluxe Detailing: I denna typ av polering ingår allt från steg 3, det som skiljer är att man polerar alla detaljer som insidan av handtag och svåråtkomliga platser insteg och ställen där det är riktigt trångt poleras med specialverktyg, Som rubriken lyder så är denna polering väldigt detaljerad och tar allt från 2 till 3 dagar att utföra. Rekommenderas till dig som äger en exklusiv bil som du känner att detaljerna är viktiga.

För annan tjänst kontakta oss så hjälper vi dig.
072-3330886

POLERING

Boka tid

POLERIN

Boka tid